Нови летови на релација Белград- Охрид – Белград

Нови летови на релација Белград- Охрид – Белград

null

Air Serbia ја проширува својата мрежа со нови летови на Македонскиот пазар.
Од месец Јуни ќе лета три пати неделно на релација Белград-Охрид.
Промотивните цени почнуваат од 113 евра за повратен авиобилет.
Период на продажба: 16 март – 26 март
Период на патување: 15 јуни – 14 септември

* Цената ги вклучува сите такси освен сервисната такса за издавање на картата.
* Промотивната понуда важи за патувања кои опфаќаат викенд ( сабота према недела )
За повеќе информации контактирајте не на 02/3117-544 Авионет

Дане Кондиќ , Главен извршен директор на Ер Србија , изјави: ” Новиот лет до Охрид е фантастичен развој за нашата регионална мрежа која ќе овозможи на патниците брз и лесен пристап до една од најпривлечните дестинација за летување во Македонија. ” Ер Србија е во фаза многу рапиден раст во моментов и ние напорно работиме со нашите туристички и трговски партнери за да се обезбедиме нови услуги.