ОПИС

СЕКОЕ ВТОРО СЕДИШТЕ Е НА ПОЛОВИНА ЦЕНА,
САМО ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА 12 АПРИЛ.

*Во цените не е вклучена сервисната такса за издавање на картата.