ОПИС

Во тек е нова промотивна акција, која вклучува бројни дестинации на Emirates со поаѓање од Скопје (во соработка со Flaydubai) и трансвер во Дубаи (DXB)

 

Продажба: до 18  јули 2016.
Патување: до 30 септември 2016.

Дестинација Економска повратна од: Бизнис повратна од:
Бангког (BKK) EUR 514 EUR 2125
Хонгконг (HKG) EUR 529 EUR 2250
Јоханесбург (JNB) EUR 564 EUR 2472

За повеќе информации ве молам контактирајте нè на нашата мејл адреса: info@avio.net.mk