ОПИС

Промотивни цени на повратни авиобилети за Европа со вклучено едно парче бесплатен багаж со Аdriа Аirways

Аdria Airways од денес нуди промотивни цени за повратни авиобилети за Европа со едно парче бесплатен багаж за патување во октомври.
Период на патување: од 01. до 31. октомври 2016.
Периодот на продажба: од 05. до 11. септември 2016.

За сите дополнителни прашања за цената и условите ве молиме да не контактирате на нашите телефонски броеви или на нашата е -мејл адреса.