fly-dubai

Со FLYDYBAI уживајте во летото кое трае цела година! Промотивни цени на летови од Скопје кон одредени дестинации

Почитувани патници,
Ве известуваме дека авиокомпанијата FLYDUBAI започна со попуст до 30% со кој имате можност да го посетите го Коломбо, луксузниот Дубаи, сончајте се во Занзибар, или Салалах…

• Промоцијата важи само за полетување од Скопје за повратни авионски билети купени до 15 јули 2018 година во економска и бизнис класа.
• Патувањето треба да се одвива почнувајќи од 1 Септември 2018 и 1 Март 2019 година.
• Тарифите вклучуваат и чекиран багаж.
• Местата се ограничени.

Дел од дестинациите:

Од До Економска класа (цена за 1 патник) Бизнис класа
(цена за 1 патник)
Скопје Дубаи Од 309 € Од 879 €
Скопје Коломбо Од 491 € Од 1415 €
Скопје Салалах Од 491 € Од 2114  €
Скопје Занзибар Од 594 € Од 1231 €

 

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет.