adriaExterior-first-hotel-kong-frederik-copenhagen_RAISFOTO_2086Room-first-hotel-kong-frederik-copenhagen_RAISFOTO_1887room_dbl_kong_frederik_copenhagen_firsthotels_505_0room_dbl_kong_frederik_copenhagen_firsthotels2_506_0Working-desk-first-hotel-kong-frederik-copenhagen_RAISFOTO_1985Lilla_Teatern_2_2869_0

СКОПЈЕ – ЉУБЉАНА – КОПЕНХАГЕН – ЉУБЉАНА – СКОПЈЕ
цена од 228 еур

Термин на патување: Септември 2017
Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси и 1 парче чекиран багаж од 23 кг.
(во цената не е вклучена сервисна такса за издавање на картата)

Доколку Ви треба хотел во Копенхаген, Ви го препорачуваме First Hotel Kong Frederik кој се наоѓа во самиот центар на Копенхаген и на 300 метри од Тиволи.

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет