italyrome-1945033_640rome-2527638_640rome-2111899_640rome3romerome1rome2

СКОПЈЕ – БЕЛГРАД – РИМ – БЕЛГРАД – СКОПЈЕ
цена од 254 ЕУР

Термин на патување: Септември 2017
Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси и 1 парче чекиран багаж од 23 кг.
(во цената не е вклучена сервисна такса за издавање на картата)

Доколку Ви треба хотел во Рим, Ви го препорачуваме Demetra Hotel 4* кој се наоѓа во срцето на градот. Неговата централна позиција Ви овозможува лесно да стигнете до главните туристички места во Рим (Колосеумот, Катедралата Санта Марија Маџоре, Фонтаната Ди треви.. и многу други) користејќи метро или јавен транспорт.

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет