СКОПЈЕ – БЕЛГРАД – СТ. ПЕТЕРБУРГ – БЕЛГРАД – СКОПЈЕ
цена од 232 еур

Термин на патување: Септември 2017
Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси и 1 парче чекиран багаж од 23 кг.
(во цената не е вклучена сервисна такса за издавање на картата)

Доколку Ви треба хотел во Ст. Петербург, Ви го препорачуваме Corinthia Hotel St Petersburg кој се наоѓа во срцето на Ст. Петербург, кој е лоциран на познатиот плоштад Невски. Сите поголеми историски локалитети, вклучувајќи го и музејот Ермитаж и Зимската палата, манастирот Александар Невски, Исакиевата Соборна црква се близу и лесно достапни.

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет