ОПИС

 

ПРОДАЖБА: До 29 Мај 2016
ПАТУВАЊЕ: До 15 Декемви 2016

ЕВРОПА: ЈУЖНА АМЕРИКА: БЛИСКИ ИСТОК:
БУДИМПЕШТА 159 € САО ПАОЛО 700 € ТЕХЕРАН 350 €
НИЦА 159 € РИО ДЕ ЖАНЕИРО 800 € АММАН 400 €
МАЛТА 162 € БУЕНОС АИРЕС 900 € БЕЈРУТ 400 €
МОНТПЕЛИЕ 164 € САНТИЈАГО ДЕ ЧИЛЕ 1000 € АБУ ДАБИ 419 €
АТИНА 159 €

 

Напомена:

Цените важат за поаѓање од Скопје, изразени се во евра, а се пресметуваат во денари на денот на издавање на авионскиот билет. Аеродромските такси се вклучени во цената. Услугата за издавање на авионскиот билет не е пресметана. Бројот на места е ограничен. Компанијата го задржува правото на промена на цената, таксите и условите на патување без предходна најава.