ОПИС

Ова недела екслузивна понуда на хотели во Германија

Минхен, Германија

Хотел Оддалеченост од Центарот Цена
Muller Munich Hotel 793 m to City Center ОД € 102
Anna Hotel 911 m to City Center ОД € 131
Koenigshof Hotel 863 m to City Center ОД € 179
Cosmopolitan Hotel 1,69 km to City Center ОД € 68
Excelsior Hotel Munich 972 km to City Center ОД € 109
Le Meridien Munich Hotel 1,12 km to City Center ОД € 133

Берлин, Германија

Хотел Оддалеченост од Центарот Цена
Holiday Inn Express Berlin 1,50 km to City Center ОД € 43
Arcotel John F Hotel 474 m to City Center ОД € 236
Eurostars Berlin Hotel 106 m to City Center ОД € 95
Scandic Berlin Potsdamer 1,64 km to City Center ОД € 92
Art Otel Berlin Mitte 573 m to City Center ОД € 102
Hilton Berlin 739 m to City Center ОД € 132

Келн, Германија

Хотел Оддалеченост од Центарот Цена
Hotel Cristall 574 m to City Center ОД € 97
Wyndham Koeln Hotel 429 m to City Center ОД € 94
Hilton Cologne Hotel 549 m to City Center ОД € 103
Flandrischer Hof Hotel 952 m to City Center ОД € 46
Guennewig Stadtpalais Hotel 1,00 km to City Center ОД € 145
Hyatt Regency Cologne 455 m to City Center ОД € 150

*Цените се изразени во евра, додека пак плаќањето се врши во денарска противредност.

*Во цените не е вклучена туристичката такса за престој.