economy_class

• Цените во табелата се најниски расположливи цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис.
• Промоцијата важи само со полетување од Скопје за повратни авионски билети.

Од До Економска класа(со се вклучено – билет за 1 патник)
Skopje Bangkok € 558
Skopje Maldives € 857
Skopje Manila € 726
Skopje Mauritius € 884
Skopje Shanghai € 505
Skopje Seychelles € 1044
Skopje Singapore € 639
Skopje Taipei € 771
Skopje Tokyo € 637

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет