ОПИС

Fly Dubai од 04 ноември воведува нов лет секоја сабота од Скопје до Дубаи.

Нов ред на летање:

FZ 791 / Dubai (DXB) – Skopje (SKP ) / 0910 – 1205 понеделник и четврток
FZ 792 / Skopje (SKP) – Dubai (DXB) / 1305 – 2105 понеделник и четврток
FZ 791 / Dubai ( DXB) – Skopje ( SKP) / 0920 – 12:20 сабота
FZ 792 / Skopje ( SKP) – Dubai ( DXB) / 1330 – 2120 сабота

ПРОМОТИВНА АКЦИЈА на FLY DUBAI – 15% пониски цени во економска класа.

Во тек е промотивната акција со намалени цени до 15% во економска класа.
Промоцијата трае до 31 јули 2017 год., а попустите се пресметуваат автоматски на сите карти за патување во период од 10 септември 2017 до 20 март 2018 год.

Промотивни цени:

Од До Економска класа (со се вклучено за 1 патник)
Skopje Dubai € 294
Skopje Muscat € 384
Skopje Bangkok € 504
Skopje Zanzibar € 505
Skopje Kathmandu € 404

• Местата се ограничени.
• Цените во табелата се најниски цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис.
• Промоцијата важи само за полетување од Скопје за повратни авионски билети.

За сите дополнителни прашања ве молиме да не контактирате на нашите телефонски броеви или на нашата е -мејл адреса.