ОПИС

Од денеска во продажба уште една авионска врска до Њујорк. Започнува продажбата на авиобилети за директните летови од Белград за Њујорк.

Конекцијата од Скопје: Скопје-Белград-Њујорк со Ер Србија.
Цената на повратен билет со вклучени аеродромски такси од Скопје до Њујорк почнува од 499 евра во економска и 2.509 евра во бизнис класа. Дозволен багаж за економска класа 2 парчиња х 23кг, за бизнис класа 2 парчиња х 32кг.

По оваа специјална цена билетите можат да се купуваат само од 19-24.02.2016, за патување во период од 23.06-12.12.2016, по определениот датум цените ке бидат по редовни цени.

За подетални информации контактирајте не на тел. 02/3117-544 Авионет