ОПИС

• Период на продажба : 18 мај 2017 година – 16-ти јуни 2017 година.
• Период нa патување: 17 јули 2017 година – 15 декември 2017 година.
• Местата се ограничени.
• Цените во табелата се најниски цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис во висина од мкд 1860.
• Промоција важи само од SKP за повратни авионски билети.

Од До Економска класа(со се вклучено – билет за 1 патник) Бизнис класа(со се вклучено – билет за 1 патник)
SKP AUH € 299 € 959
SKP BKK € 399 € 1,570
SKP CAN € 566 € 1,956
SKP DXB € 310 € 870
SKP SGN € 411 € 1,861
SKP MEL € 909 € 2,248
SKP PER € 917 € 1,833
SKP MLE € 481 € 1,782
SKP SIN € 489 € 1,678
SKP SYD € 827 € 2,257

 

За сите дополнителни прашања за цената и условите ве молиме да не контактирате на нашите телефонски броеви или на нашата е -мејл адреса.