blue-mosque-1177740_1920blue-mosqueistanbulroof-barroof-bar2ottoman-restoran1slider1slider4kulliye

СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – СКОПЈЕ
цена од 119 ЕУР

Термин на патување: Септември 2017
Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси и 1 парче чекиран багаж од 23 кг.
(во цената не е вклучена сервисна такса за издавање на картата)

Доколку Ви треба хотел во Истанбул, Ви го препорачуваме Legacy Ottoman Hotel 5* кој се наоѓа во близина на Топкапи Сарај, Аја Софија и Големата чаршија која е една од најголемите во светот.

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет