Air-Serbia

Промотивни цени за повратни авиобилети до ЊУЈОРК од:

Скопје, Подгорица, Охрид, Тиват, Софија, Загреб, Букурешт, Љубљана, Бејрут, Тел Авив, Солун, Милано, Бања Лука и Атина

ПЕРИОД НА ПРОДАЖБА: 27 јули 17 – 04 август 17

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ: 15 септември 17 – 31 март 18

a

НИСКА СЕЗОНА
Полетување од Слетување до Класа Валута Тотал
Tirana New York Економска EUR 520
Sofia New York Економска EUR 390
Buchurest New York Економска EUR 420
Ljubljana New York Економска EUR 480
Zagreb New York Економска EUR 480
Podgorica New York Економска EUR 560
Tivat New York Економска EUR 500
Beirut New York Економска USD 720
Tel Aviv New York Економска USD 700
Athens New York Економска EUR 385
Thessaloniki New York Економска EUR 370
Milan New York Економска EUR 400
Banja Luka New York Економска EUR 450
Onrid New York Економска EUR 450
Skopje New York Економска EUR 450