• Цените во табелата се најниски расположливи цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис.
  • Промоцијата важи само за полетување од Скопје, за авионски билети купени до 31ви декември 2017 година.
  • Патувањето треба да се одвива помеѓу 20ти декември и заклучно со 30ти јуни 2018 година.

 

 

Од До Економска класа
(цена за 1 патник)
Скопје Сингапур Од 450 €
Скопје Банког Од 450 €
Скопје Пукет Од 461 €
Скопје Шангај Од 650 €

 

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет.