Qatar Airways ви нуди – до 50% пониски цени за патувања во месец јули 2017година.

Од До Економска класа(со се вклучено – билет за 1 патник)
Skopje Bangkok € 351
Skopje Guangzhou € 456
Skopje Auckland € 751
Skopje Adelaide € 769
Skopje Melbourne € 724
Skopje Sydney € 654
Skopje Perth € 731
Skopje Male € 373
Skopje Singapore € 390
Skopje Johannesburg € 412

Услови :
• Период на продажба: 10-31 јули 2017 година
• Период на патување: Патувањето треба да започне помеѓу 17-31 јули 2017 година
(сите патувања мора да бидат завршени до крајот на правилото за максимален престој)
• Седиштата се ограничени и се предмет на достапност за економска класа.
• Цените прикажани во горната табела се најниски цени , вклучувајќи даноци, такси и аеродромски давачки;
( во цената не е вклучена сервисната такса за издавање на картата)
• Правилата може да варираат во зависност од кампањата и понудениот производ.
• Попустот се однесува на повратен авионски билет во економска класа.
• Попустот се однесува само на авионската цена и не се однесува на даноци, надоместоци и сите други стандардни пазарни опциите.
• Промоцијата важи само од SKP .
• За патувања во кои се вклучени повеќе класи на резервации, најрестриктивните правила за превоз се применуваат на целиот пат.
• Попустот е применлив само за летови кои се продаваат и управуваат со Катар Ервејс.
• Билетите не се рефундабилни и не се преносливи.