ОПИС

Истанбул – Харков (HRK) – Истанбул летовите се планирани како 7 пати неделно и ќе бидат лансирани од 30 март 2017 година.

a

UÇUŞ / FLT NBR BAŞLANGIÇ / START BİTİŞ / END GÜNLER / DAYS KALKIŞ / DEP VARIŞ / ARR
TK 1473 30.03.2017 26.10.2017 1.34..7 IST 06:40 8:50 HRK  
TK 1474 30.03.2017 26.10.2017 1.34..7 HRK 09:45 12:25 IST  
TK 1475 30.05.2017 24.10.2017 .2..56. IST 18:40 20:50 HRK  
TK 1476 30.05.2017 24.10.2017 .2..56. HRK 21:45 0:25 IST +1

 

 Сите саатници се изразени во локално време

За сите дополнителни прашања за цената и условите ве молиме да не контактирате на нашите телефонски броеви или на нашата е -мејл адреса.