Blog

AIR SERBIA – СПЕЦИЈАЛНА ПРОМОЦИЈА ОД СКОПЈЕ

Период на продажба 05.11.2018 - 05.12.2018 Период на патување до 29.03.2019 Услови: Наведените цени се најниските цени за важечката промоција со вклучени такси. Промоцијата се однесува исклучивона летови на Air Serbia. Бројот на места е ограничен. Картите се нерефундабилни. Мимимум престој 3дена / Максимум престој 3 месеци. Авиокомпанијата Air Serbia го здржува правото за промена [...]
Read More

LOT Polish Airlines со нова конекција до Мајами!

Полската авиокомпанија LOT информира дека наскоро започнува со нова прекуокеанска линија меѓу Варшава и Мајами-Флорида! Од 01 јуни 2019 ќе може да се користи оваа линија четири пати неделно – понеделник, среда, петок и сабота.   Поаѓањето во наведените денови се планира да е во 12:05ч. а пристигнувањето во Мајами во 17:30ч. по локално време. […]

Read More

Ноемвриска промоција за Австралија и Кина – Qatar Airways

Почитувани,   Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за Австралија и Кина. Промоцијата почнува денес, 05-ти Ноември и ќе трае заклучно со 19-ти Ноември, а ги опфаќа Сиднеј, Мелбурн Перт, како и најпопуларните дестинации во Кина: Пекинг, Шангај, Гуанзоу и Хонг Конг. Цените се наведени во табелата подолу:   […]

Read More

Qatar Airways – Промоција Август

Со QATAR AIRWAYS уживајте во патувањето по најповолни цени! Промотивни цени на летови од Скопје кон Австралија и други одредени дестинации   Почитувани патници, Ве известуваме дека авиокомпанијата QATAR AIRWAYS започна со попуст од 15% до 40%% со кој имате можност да посетите повеќе од 40 дестинации по поповолни цени.   Промоцијата важи за повратни […]

Read More

EMIRATES – промотивни цени на летови од Скопје кон одредени дестинации

Цените во табелата се најниски расположливи цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис. Промоцијата важи за полетување од Скопје за повратни авионски билети купени до 12ти август 2018. Патувањето потребно е да се одвива помеѓу 03ти Септември и 12ти Декември 2018 година.   Дел од дестинациите се следните:     Дестинација Економска […]

Read More

Со FLYDYBAI уживајте во летото кое трае цела година!

Со FLYDYBAI уживајте во летото кое трае цела година! Промотивни цени на летови од Скопје кон одредени дестинации Почитувани патници, Ве известуваме дека авиокомпанијата FLYDUBAI започна со попуст до 30% со кој имате можност да го посетите го Коломбо, луксузниот Дубаи, сончајте се во Занзибар, или Салалах… • Промоцијата важи само за полетување од Скопје […]

Read More

Најнова промоција – Month of Qatar Airways in Macedonia

Најновата промоција на Qatar Airways, Month of Qatar Airways in Macedonia. Промоцијата започнува на 9-ти Јули и ќе трае до 23-ти Јули, а ги опфаќа следните дестинации: ORIGIN DESTINATION BOOKING CLASS TOTAL FARE INCL TAXES SKP SYD Q € 1,223 SKP SYD T € 1,147 SKP MEL Q € 1,318 SKP MEL T € 1,223 […]

Read More

Австралија Промоција – Qatar Airways

Почитувани,   Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за Австралија. Промоцијата ќе трае заклучно со 10-ти Мај, а ги опфаќа Сиднеј, Мелбурн и Перт. Цените се наведени во табелата подолу.   Австралија Промоција # O&D Booking Class All-in Fare 1 SKP-MEL Q € 1,285 2 SKP-PER Q € 1,189 […]

Read More

НОВА ДЕСТИНАЦИЈА – ВАРШАВА

Почитувани,   Почнувајќи од 01 јуни 6 x неделно од Скопје за Варшава со Ембраер Е-170 и  Е -175 .   Скопје  – Варшава  – Скопје SKP-WAW 1_3_5__ _2_4_6_ LO592 LO594 13.20 17.10 15.25 19.15 WAW-SKP 1_3_5__ _2_4_6_ LO591 LO593 10.35 14.25 12.40 16.30   Повратна цена од Скопје до Варшава со Лот во Економска […]

Read More

WORK & TRAVEL – АВИО БИЛЕТИ ЗА АМЕРИКА

Ве информираме дека Work&Travel USA цените за 2018-та година се пуштени во продажба со датум на патување почнувајќи од 01 Април. Услови кои треба да бидат исполнети за да се добие студентската тарифа: Возраст од 13 – 32 години Потврда дека патникот е редовен студент Почеток на патувањето од 01 Април – 30 Јуни 2018 […]

Read More