Blog

Air-Serbia

Бесплатен Багаж со AirSerbia

Ве известуваме дека 2 PC (2-парчиња бесплатен багаж) ќе биде дозволен во економска класа до 29 октомври 2016. За следните летови: летови FBA – Piece concept (Возрасни и деца) MOW BEG v.v. MOW LJU v.v. MOW MIL v.v. MOW SJJ v.v. MOW SKP v.v. MOW TIV v.v. MOW TGD v.v. MOW ZAG v.v. MOW PAR [...]
Read More
pexels-photo-10922

Промотивни цени за хотелско сместување во Италија

Rome, Italy 5 0 of 5 (no review ) All Seasons Club Hotel (4 star) Банско, Четири Сезона, Бугарија 5 0 of 5 (no review ) Fortyseven Hotel (4 star) Via Luigi Petroselli, 47, 00186 Roma, Italy 8 0 of 5 (no review ) Hotel Solis Via Cavour, 311, Rome, 00184, Italy
Read More
forma-za-aam2

Alitalia

Напомена:

Цените важат за поаѓање од Скопје, изразени се во евра, а се пресметуваат во денари на денот на издавање на авионскиот билет. Аеродромските такси се вклучени во цената. Услугата за издавање на авионскиот билет не е пресметана. Бројот на места е ограничен. Компанијата го задржува правото на промена на цената, таксите и условите на патување без предходна најава.

Read More
lot1

ПРОМОЦИЈА НА LOT ( Polish Airlines ) од Белград до Торонто

За патување до 20.04.2016 – цена од 500 евра За патување од 21.04.2016 – 20.06.2016  – цена од 550 евра Продажба до 25.04.2016 *Во цените не е вклучена сервисната такса за издавање на картата

Read More
WIZZ-AIR-12

НОВА ПРОМОЦИЈА НА WIZZ AIR !

СЕКОЕ ВТОРО СЕДИШТЕ Е НА ПОЛОВИНА ЦЕНА, САМО ЗА РЕЗЕРВАЦИИ НА 12 АПРИЛ. *Во цените не е вклучена сервисната такса за издавање на картата.

Read More
Statue of Liberty

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ СО AIR FRANCE ОД БЕЛГРАД – Северна Америка

Период на продажба 05-25.04.2016
Период на патување: 05.04.2016. – 26.06.2016 и 16.08.2016. – 17.12.2016.

Минимален престој: 6 дена / или викенд
Максимален престој: 3 месеци
Промена на карта е дозволена со пенали од минимум 120 евра, рефундација само во случај патниците да се одбиени за виза, при што се одобрува целосна рефундација.

Read More
Rio Brasil

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ СО AIR FRANCE ОД БЕЛГРАД – Латинска Аамерика и Кариби

Период на продажба: 05-25.04.2016.
Период на патување: 05.04.2016 – 25.06.2016. и 20.08.2016 – 31.10.2016.

Период на патување – Havana: 05.04.-25.06.2016 и од 20.08.-31.10.2016
Период на патување – Punta Cana: 05.04.-31.10.2016

Минимален престој: 7 дена / или викенд
Максимален престој: 3 месеци
Промена на карта и рефундација не се дозволени, само во случај патниците да се одбиени за виза, при што се одобрува целосна рефундација.

Read More
air2

НОВИ ЛЕТОВИ НА РЕЛАЦИЈА – Белград- Охрид – Белград

Air Serbia ја проширува својата мрежа со нови летови на Македонскиот пазар. Од месец Јуни ќе лета три пати неделно на релација Белград-Охрид. Промотивните цени почнуваат од 113 евра за повратен авиобилет. Период на продажба: 16 март – 26 март Период на патување: 15 јуни – 14 септември * Цената ги вклучува сите такси освен […]

Read More
pexels-photo-large1

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА ИСТАНБУЛ

Резервирајте евтини авиобилети до Истанбул и откријте ја оваа ориентална дестинација. СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – СКОПЈЕ / од 99 евра ! Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси. Во цената не е вклучена сервисната такса за издавање на картата. Термин на продажба: до 27/03/2016 Термин на патување: 01/04/2016 – 31/05/2016 Минимум престој: […]

Read More
mkd-248357

НОВ ДИРЕКТЕН ЛЕТ ОД СКОПЈЕ ДО ДОХА

Најава за нова авионска линија, Qatar Airways ќе воведе директен лет Скопје – Доха Уште една авиокомпанија одлучи да воведе директна авио – линија поврзувајќи ја Македонија. Реномираната авио компанија „Катар ервејс“ одлучи во текот на 2016-та година да воведе директна линија меѓу двете метрополи Скопје и Доха. Првиот лет е најавен за Ноември 2016. […]

Read More