Via Luigi Petroselli, 47, 00186 Roma, Italy

ОПИС

Елегантност и функционалност, на Fortyseven Хотел докажана вредност на убавина и вистински луксуз, дискретна потрошувачка што не може да се најде во друг хотел. Овој хотел во Рим ги нуди сите најдобри удобности и услуги потребни за да се чувстувате прекрасно во центарот на Рим, ресторанот е место каде што можете да ги тестираат софистицирани јадења инспирирани од италијанската и медитеранската кујна,Со прошетка до Велнес центар уживајте и опуштете, а во поглед на храмот на Веста и Устата на вистината ви овозможува да уживајте во убавата атмосфера на Стариот Рим од една единствена перспектива. Fortyseven Хотелот е скриен планер на илјадници приказни, од кои сите се различни и уникатни.

Мапа

Loading Maps