Via Cavour, 311, Rome, 00184, Italy

ОПИС

Хотел Солис е со 3-ѕвезди се наоѓа на само 5 8 км од центарот на Рим. Локалните туристички атракции како што се базиликата Massenzio, Торе dei Conti и кралскиот форум не се далеку од хотелот. Исто така лесно на дофат се римските форуми, Триумфалната порта на Тит и Форумот на Август.

Мапа

Loading Maps