Почитувани,

 

Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за Австралија. Промоцијата ќе трае заклучно со 10-ти Мај, а ги опфаќа Сиднеј, Мелбурн и Перт.

Цените се наведени во табелата подолу.

 

Австралија Промоција
# O&D Booking Class All-in Fare
1 SKP-MEL Q € 1,285
2 SKP-PER Q € 1,189
3 SKP-PER T € 1,094.42
4 SKP-PER О € 1,032
5 SKP-SYD Q € 1,279
6 SKP-SYD T € 1,191

 

 

Во прилог подолу се и условите под кои се достапни авио картите од најновата промоција:

 

  • Времетраење на продажба: 23-ти Април до 10-ти Мај
  • Период на патување: од 23-ти Април до 10-ти Декември