Нискобуџетната авиокомпанија WIZZ AIR воведува 8 нови дестинации од Македонија, чии летови ќе се одвиваат два пати неделно!

Полетување од СКОПЈЕ ✈️
Oд март 2019 кон Бремен и Баден Баден (Германија)
Од јули 2019 кон Ларнака (Кипар)и Турку (Финска)

Полетување од ОХРИД ✈️
Од март 2019 кон Милано (Италија) и Малме (Шведска)
Од јули 2019 кон Меминген и Дортмунд (Германија)

За информации и резервации јавете се веднаш во ТА „Авионет“ на 02/3117544 и 070/377429.

E-mail: info@avio.net.mk