ОПИС

Туркиш Ерлајнс сака да ги информира патниците дека SAMSUNG GALAXY NOTE 7 паметни телефони повеке НЕ може да се транспортираат лично со патникот, во рачниот багаж, во проверените ( чекирани ) торби и како карго на сите летови на Туркиш Ерлајнс .