ОПИС

Нова забава доаѓа до вашето седиште во Бизнис Класа. Сега имаме таблети натоварени со познати филмови, ТВ серии, музика и забава исполнета со игри за вашето уживање.
Ние сега ја обезбедивме можноста да се гледаат филмови на таблети за време на вашиот лет. Вие исто така може да започнете нови авантури со игри на таблети, како и да уживате во омилените телевизиски серии на небото или да ја одберете вистинската музика што оговара на вашето расположение од широкиот спектар на понуда.
На новите таблети можете да ги најдете најновите содржини кои ги додадовме на нашитеt систем за забава и што навистина ќе ги чувствуваат сите привилегии на Бизнис Класа на нашите летови.

Секторот за Развој и информациска технологија на Туркиш Ерлајнс , за да го подобри искуството на нашите патници и да може преку новите технологии да им офозможи по комфорно патување Им ги презентира сллениве проекти

– Мобилна апликација за интерактивна картѕа на аеродроми

– Туркиш Ерлајнс преку BIP им овозможува резервирање на седишта ,чекирање, и добивање на бординг.

– ТК LAB апликација преку која ги пратите летовите на Туркиш Ерлајнс

– Преку Facebook месинџерот е овозможен нов канал на онлине услугите

– Гледање на филмови за време на летот преку Skylights очила