Почитувани,

 

Почнувајќи од 01 јуни 6 x неделно од Скопје за Варшава со Ембраер Е-170 и  Е -175 .

 

Скопје  Варшава  – Скопје
SKP-WAW 1_3_5__

_2_4_6_

LO592

LO594

13.20

17.10

15.25

19.15

WAW-SKP 1_3_5__

_2_4_6_

LO591

LO593

10.35

14.25

12.40

16.30

 

Повратна цена од Скопје до Варшава со Лот во Економска класа со рачен бачаж до 08 кг :

ОД  135 €