ОПИС

Драги патници

Flydubai најави нова линија на релација Дубаи – Банког од 29.ноември, два пати дневно.
На оваа линија ке се лета со авион Боинг 737-800 и ке биде најдолгата линија во целикупната мрежа на дестинации на Flydubаi.
Летот од Дубаи дo Банког ке трае шест часа и триесет минути а на вракање само шест часа.
Новата линија на Flydubai e одлично поврзана со летовите од Скопје до Дубаи.

Ред на летање за Скопје-Банког-Скопје:

Понеделник и четврток
Скопје- SKP (лет-FZ792) во 13:05 Дубаи – DXB вo 21:05
Дубаи – DXB (лет-FZ523) во 0140+1 Банког- BKK вo 10:50+1
Банког- BKK (лет-FZ522) во 02:35 Дубаи – DXB вo 06:55
Дубаи – DXB (лет-FZ791) во 09:15 Skopje- SKP во 12:05

Најниската цена за повратен билет започнува oд 530 евра.

За сите дополнителни прашања за цената и условите ве молиме да не контактирате на нашите телефонски броеви или на нашата е-мејл адреса.