Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за месец Март.
Промоцијата ќе започне на 12-ти Mарт и ќе трае до 31-ви Март, а опфаќа 12 дестинации кои се едни од најпопуларните кај нас.

 

Во прилог подолу се најновитe најпопуларните дестинации за мартовската промоција:

 

 

МАРТОВСКА ПОНУДА

#

O&D Booking Class All-in Fare

1

SKP-MEL

Q

€ 1,303

2

SKP-MEL T € 1,203

3

SKP-SYD

Q

€ 1,171

4

SKP-PER Q

€ 1,311

5

SKP-PER T

€ 1,211

6

SKP-NRT

Q

€ 687

7

SKP-PVG Q € 758

8

SKP-PVG T

€ 687

9 SKP-CAN

Q

€ 827

10

SKP-CAN T

€ 748

11

SKP-KWI

Q

€ 496

12

SKP-SIN Q

€ 584

13

SKP-ICN Q

€ 682

14

SKP-AKL Q

€ 1,286

15

SKP-PEK Q

€ 680

16 SKP-NRT Q

€ 593

 

Услови :

–          Времетраење на продажба: 12-ти Март до 31-ви Март

–          Период на патување: од 12-ти Март до 15-Јуни (да започне патувањето, а враќање до три месеци)

–          Седиштата се ограничени

–          Промоцијата важи само за повратни авионски карти

–          За останатите услови ве молиме да не контактирате.