Почитувани,

 

Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Qatar Airways за Австралија и Кина. Промоцијата почнува денес, 05-ти Ноември и ќе трае заклучно со 19-ти Ноември, а ги опфаќа Сиднеј, Мелбурн Перт, како и најпопуларните дестинации во Кина: Пекинг, Шангај, Гуанзоу и Хонг Конг.

Цените се наведени во табелата подолу:

 

Австралија / Кина Промоција
# O&D Booking Class All-in Fare
1 SKP-MEL Q € 1,40
2 SKP-MEL T € 1,30
3 SKP-PER Q € 1,16
4 SKP-SYD Q €  1,401
5 SKP-SYD T € 1,30
6 SKP-CAN Q € 773
6 SKP-CAN T € 688
7 SKP-PVG Q € 724
8 SKP-PVG T € 648
9 SKP-PEK Q € 677
10 SKP-HKG Q € 606

 

 

Во прилог подолу се и условите под кои се достапни авио картите од најновата промоција:

 

  • Времетраење на продажба: 05-ти Ноември до 19-ти Ноември
  • Период на патување: од 05-ти Ноември до 31-ви Март 2019
  • За време на висока сезона (15-ти Декември – 11-ти Јануари) се поставени цени кои се разликуваат од горенаведените
  • Седиштата се ограничени и тоа во Т– класа и Q-класа за економска кабина
  • Промоцијата важи само за повратни авионски карти
  • За останатите услови проверете ги тарифните правила за време на резервирање.

 

За подетални информации можете да се обратите во нашата канцеларија.