ОПИС

Драги патници,

Посетете го Париз во Септември, цена на повратен авиобилет од 4.600,00 денари ( Скопје – Париз Бове – Скопје ).
Датумите на патување можете да ги одберете индивидуално во денови за патување кога Вас највеќе Ви одговара.
Побрзајте и резервирајте, бројот на авиобилети за оваа цена е ограничен.
Контакт: Авионет 02/3117-544