Со FLYDYBAI уживајте во летото кое трае цела година! Промотивни цени на летови од Скопје кон одредени дестинации

Почитувани патници,
Ве известуваме дека авиокомпанијата FLYDUBAI започна со попуст до 30% со кој имате можност да го посетите го Коломбо, луксузниот Дубаи, сончајте се во Занзибар, или Салалах…

• Промоцијата важи само за полетување од Скопје за повратни авионски билети купени до 15 јули 2018 година во економска и бизнис класа.
• Патувањето треба да се одвива почнувајќи од 1 Септември 2018 и 1 Март 2019 година.
• Тарифите вклучуваат и чекиран багаж.
• Местата се ограничени.

Дел од дестинациите:

Од До Економска класа (цена за 1 патник) Бизнис класа
(цена за 1 патник)
Скопје Дубаи Од 309 € Од 879 €
Скопје Коломбо Од 491 € Од 1415 €
Скопје Салалах Од 491 € Од 2114  €
Скопје Занзибар Од 594 € Од 1231 €

 

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет.