Задоволство ни е да ви ја најавиме најновата промоција на Adria Airways која опфаќа одредени дестинации кон западна Европа каде Љубљана е конекција на патувањето.

Промоцијата ги опфаќа следните поволности:

  • Карти во еден правец од 129 еур, повратни карти од 207 еур во економска класа.
  • Карти во еден правец од 359 еур, повратни карти од 459 еур во бизнис класа.
  • Бесплатно вклучен 1 парче чекиран багаж.

 

Условите се следните:

  • Промоцијата важи за полетување од Скопје.
  • Вклучени се авионски билети и во еден правец и повратни.
  • Купувањето на авиобилетите по промотивни цени важи до 31 декември 2018.
  • Патувањето треба да заврши до 31 март 2019.
  • Вклучени се економска и бизнис класа.
  • Местата се во ограничен број.

 

Дел од дестинациите се Минхен, Франкфурт, Виена, Цирих, Париз, Амстердам, Брисел, Копенхаген…

 

 

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 или 070/ 377429, ТА „Авионет“.