СКОПЈЕ – ЉУБЉАНА – КОПЕНХАГЕН – ЉУБЉАНА – СКОПЈЕ
цена од 228 еур

Термин на патување: Септември 2017
Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси и 1 парче чекиран багаж од 23 кг.
(во цената не е вклучена сервисна такса за издавање на картата)

Доколку Ви треба хотел во Копенхаген, Ви го препорачуваме First Hotel Kong Frederik кој се наоѓа во самиот центар на Копенхаген и на 300 метри од Тиволи.

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет