Период на продажба 05.11.2018 – 05.12.2018
Период на патување до 29.03.2019

AirSerbia

Услови: Наведените цени се најниските цени за важечката промоција со вклучени такси. Промоцијата се однесува исклучивона летови на Air Serbia. Бројот на места е ограничен. Картите се нерефундабилни. Мимимум престој 3дена / Максимум престој 3 месеци. Авиокомпанијата Air Serbia го здржува правото за промена на условите за патување без претходна најава.