• Цените во табелата се најниски расположливи цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис.
  • Промоцијата важи за полетување од Скопје за повратни авионски билети купени до 12ти август 2018.
  • Патувањето потребно е да се одвива помеѓу 03ти Септември и 12ти Декември 2018 година.

 

Дел од дестинациите се следните:

 

 

Дестинација Економска класа, од: Бизнис класа, од: Прва класа, од:
Шангај  eur 477  eur 2141  eur 4590
 Пекинг  eur 467  eur 2122  eur 4753
Хонг Конг  eur 539  eur 2152  eur 4924
Пукет  eur 568  eur 2081  eur 4850
Банког  eur 498  eur 1943  eur 4686
Маурициус  eur 848  eur 2951  eur 5487
Сејшели  eur 738  eur 2231  eur 5166
Малдиви  eur 608  eur 1993  eur 4519
Сингапур  eur 748  eur 2743  eur 5301
Денпасар  eur 668  eur 2580  eur 5661
Окланд  eur 1544  eur 2743  eur 7541
Сиднеј  eur 1199  eur 3937  eur 7508
Перт  eur 1116  eur 3757  eur 7244

 

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет.