ОПИС

Почитувани,

Ви ја претставуваме новата промотивна акција на Емиратите.
Широк спектар на дестинации, од примамлива Азија преку предизвикувачка Африка до далечна Австралија и Нов Зеланд и други атрактивни дестинации во Индискиот Океан.

Продажба од : 30. апр – 06. мај 2017.
Патување: 1. јун – 30. нов 2017.
Цените се со вклучени аеродромски такси изразени во евра.

Азија и Индиски Океан

Bangkok BKK 480 €
Beijing BJS 530 €
Singapore SIN 895 €
Jakarta JKT 550 €
Kuala Lumpur KUL 565 €
Colombo CMB 545 €
Seychelles SEZ 825 €
Male MLE 805 €

Австралија и Нов Зеланд

Adelaide ADL 1040 €
Melbourne MEL 985 €
Perth PER 985 €
Sydney SYD 985 €
Auckland AKL 1090 €