• Цените во табелата се најниски расположливи цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис.
  • Цените се однесуваат само за полетување од Скопје за авионски билети купени помеѓу 29 јануари и 12ти февруари 2018 година.
  • Патувањето треба да се одвива помеѓу 07ми февруари и 31ви мај 2018 година.

 

Од До Економска класа
(цена за 1 патник)
Скопје Дубаи Од 313 €
Скопје Коломбо Од 519 €
Скопје Килиманџаро, Занзибар Од 581 €

 

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет.