Од Скопје до Варшава еден правец од 99 ЕУР!

Во економска класа

 

  • Краков од 99 ЕУР
  • Катовице од 99 ЕУР
  • Гдањск од 99 ЕУР
  • Вроцлав од 99 ЕУР
  • Познан од 99 ЕУР

 

  • Лондон од 99 ЕУР
  • Брисел од 99 ЕУР
  • Париз од 99 ЕУР
  • Будимпешта од 99 ЕУР
  • Копенхаген од 99 ЕУР

 

 

Дата на патување: од 01 јуни 2019 до 31 јули 2019

Продажба: од 30 мај до 11 јуни 2019 година

 

 

Цените се со вклучени аеродромски такси,

без вклучена сервисна такса за издавање на авионскиот билет.