ОПИС

Резервирајте евтини авиобилети до Истанбул и откријте ја оваа ориентална дестинација.

СКОПЈЕ – ИСТАНБУЛ – СКОПЈЕ / од 99 евра !

Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси.
Во цената не е вклучена сервисната такса за издавање на картата.

Термин на продажба: до 27/03/2016
Термин на патување: 01/04/2016 – 31/05/2016
Минимум престој: 2 дена

За подетални информации контактирајте не на тел. 02/3117-544 Авионет