ОПИС

• Период на продажба: 23 мај 2017 година – 29 мај 2017 година
• Период на патување: 01 јуни 2017 година – 19 декември 2017 година и од
04 јануари 2018 година – 31 март 2018 година
• Местата се ограничени.
• Цените во табелата се најниски цени со вклучени аеродромски такси без вклучена такса за сервис во висина од мкд 1860.
• Промоцијата важи само со полетување од Скопје за повратни авионски билети.

Од До Економска класа(со се вклучено – билет за 1 патник)
Skopje Adelaide € 895
Skopje Auckland € 995
Skopje Bangkok € 510
Skopje Colombo € 505
Skopje Cape Town € 500
Skopje Denpasar € 740
Skopje Hong Kong € 525
Skopje Phuket € 680
Skopje Jakarta € 580
Skopje Johannesburg € 500
Skopje Kuala Lumpur € 515
Skopje Melbourne € 895
Skopje Maldives € 735
Skopje Manila € 640
Skopje Perth € 895
Skopje Ho Chi Minh City € 560
Skopje Singapore € 540
Skopje Sydney € 895
Skopje Tokyo € 590

За сите дополнителни прашања за цената и условите ве молиме да не контактирате на нашите телефонски броеви или на нашата е -мејл адреса.