Разгледајте ги нашите намалени цени за летовите кон Европските дестинации.

Adria Aiways објави нови цени во еден правец. Полетување од Скопје, Приштина и Тирана до сите Европски дестинации со кои Адриа има дирекна линија.

Период на полетување од Скопје, Приштина и Тирана : од 07ми Јули до 26ти Јули
Период на полетување од Европа кон Скопје, Приштина и Тирана: 13ти Август до 31ви Авгист

Напомена: Летната промоција нема да важи за дирекните летови помеѓу:

Приштина-Франкфурт или Минхен; PRN – FRA; PRN-MUC
Тирана-Франкфурт или Минхен TIA-FRA; TIA-MUC

Цените за еден правец од Скопје, Приштина,Тирана и Љубљана од ЕУР 69, – ЕУР 119,

Цени за еден правец од Скопје,Приштина и Тирана кон Европските дестинации од Еур 89 – Еур 139,

Побрзајте времето и цените се ограничени!