ОПИС

Најава за нова авионска линија, Qatar Airways ќе воведе директен лет Скопје – Доха

Уште една авиокомпанија одлучи да воведе директна авио – линија поврзувајќи ја Македонија. Реномираната авио компанија „Катар ервејс“ одлучи во текот на 2016-та година да воведе директна линија меѓу двете метрополи Скопје и Доха. Првиот лет е најавен за Ноември 2016. Директниот лет на релација Скопје – Доха ке оперира 3 пати неделно.