ОПИС

WORK & TRAVEL – АВИО БИЛЕТИ ЗА АМЕРИКА
Ве информираме дека Work&Travel USA цените за 2016`та година се пуштени во продажба со датум на патување почнувајќи од 01 Април.

Услови кои треба да бидат исполнети за да се добие студентската тарифа:
►Возраст од 13 – 32 години
►Потврда дека патникот е редовен студент
►Почеток на патувањето од 01 Април – 10 Јули 2016
►Целосна рефундација на картите во случај на одбивање на Виза
►Една бесплатна промена на датумот

Цени за студентските тарифи – со почетни цени од:
NEW YORK – 628€
WASHINGTON – 628€
BOSTON – 648€
ATLANTA – 670€
CHICAGO – 678€
MIAMI – 713€
HOUSTON – 743€
LOS ANGELES – 743€
SAN FRANCISCO – 745€

За подетални информации и резервации контактирајте не на тел. 02/ 3117-544 Авионет