СКОПЈЕ – ЦИРИХ – СКОПЈЕ
цена од 132 ЕУР

Термин на патување: 22 Септември 2017 – 04 Октомври 2017
Цената се однесува за повратен авиобилет со вклучени аеродромски такси и 1 парче чекиран багаж од 23 кг.
(во цената не е вклучена сервисна такса за издавање на картата)

Доколку Ви треба хотел во Цирих, Ви го препорачуваме Opera Hotel 4* – Цирих кој се наоѓа во областа Seefeld, на неколку чекори од езерото и на 10 минути од познатата шопинг зона.

Резервирајте веднаш на тел. 02/ 3117-544 Авионет