Ве информираме дека Work&Travel USA цените за 2018-та година се пуштени во продажба со датум на патување почнувајќи од 01 Април.

Услови кои треба да бидат исполнети за да се добие студентската тарифа:

  • Возраст од 13 – 32 години
  • Потврда дека патникот е редовен студент
  • Почеток на патувањето од 01 Април – 30 Јуни 2018
  • Целосна рефундација на картите во случај на одбивање на Виза
  • Една бесплатна промена на датумот

Цени за студентските тарифи – со почетни цени од:
NEW YORK – 607 EUR
WASHINGTON – 628EUR
BOSTON – 686EUR
ATLANTA – 750EUR
CHICAGO – 624EUR
MIAMI – 690EUR
HOUSTON – 750EUR
LOS ANGELES – 720EUR
SAN FRANCISCO – 769EUR

  • За подетални информации и резервации контактирајте не на тел. 02/ 3117-544 Авионет