Опис

Средновековни замоци, грандиозни градови, златни плажи…

 

Доживеј ја Портуалија!

 

Историјата, одличната храна, традиционалното вино и идиличните пејсажи се само почеток.

 

12.04.2018-18.04.2018
7дена / 6ноќи

699еур

4 ноќи Лисабон / 2 ноќи Порто
посета на Фатима и Коимбра

 

За подетални информации Ве молиме контактирајте не на нашите телефонски броеви: 02 3 117544 , 070 377 429

Loading Maps