Драги патници,

Задоволство ни е да ве информираме за најновата априлска промоција на авиокомпанијата Qatar Airways со која се опфатени 20 најпопуларни дестинации.

Дел од нив:

SKP

Bankok

EUR (од)

543

SKP

Guangzhou

EUR (од)

578

SKP

Denpasar

EUR (од)

599

SKP

Hong Kong

EUR (од)

591

SKP Phuket EUR (од)

543

SKP Melbourne EUR (од)

1141

SKP

Male

EUR (од)

583

SKP

Beijing

EUR (од)

543

SKP

Perth

EUR (од)

1677

SKP

Shanghai

EUR (од)

604

SKP

Singapore

EUR (од)

604

SKP

Tokyo

EUR (од)

665

SKP

Zanzibar

EUR (од)

566

Услови:

  • Период на продажба: 10 – 24 април 2019

  • Период на патување 10 април – 30 ноември 2019

  • Цените во табелата се најниски можни вклучувајќи ја и таксата за сервис.

  • Повратен авиобилет со полетување од Скопје.

  • Местата се ограничени.

За повеќе информации и резервации, ве молиме контактирајте ја ТА „Авионет“ на телефоните 02/3117544 и 070/377429 или на е-пошта info@avio.net.mk или посетете ја.