Почитувани патници,

Започнувајќи од денес “Qatar Airways” одржува промоција за најбараните дестинации од својата мрежа. Промоцијата ќе трае до 22-ри Март, во прилог се цените и правилата за издавање на истите:

1.Цени:

image003

2.Правила за издавање:

Период на продажба: 14ти – 22ри Mарт 2019

Период на патување: 14ти Mарт – 30ти Ноември 2019

Период забранет за продажба по овие цени: 1ви Јули – 31ви Јули 2019

  • Цените се на најниска расположлива класа, без вклучена такса за сервис.
  • Бројот на местата е ограничен.

За сите дополнителни информации Ве молиме контактирајте не’ на нашите телефонски броеви 02/3117544 070/377429 или на info@avio.net.mk